Lediga Tjänster

Vill du följa med oss på vår resa? Du kommer inte att ångra dig!
Klicka på någon av tjänsterna nedan om du vill veta mer:

Hand som skriver

 

Vår rekryteringsprocess

På Qurit värderar vi social kompetens och engagemang högt. Att våra medarbetare vill vara ”en i gänget” och delaktig i att bygga företagskulturen är lika viktigt som en hög yrkesmässig kompetensnivå.

Intervju 1 – Social kompetens: Som första led i rekryteringsprocessen träffar vi våra rekryter lite informellt, där man får en allmän bild av Qurit och lär känna vår kultur och kärnvärden. Vi letar ju efter framtida kollegor med engagemang, driv och brinnande teknikintresse.

Intervju 2 – Teknisk kompetens: Här träffar du någon av våra senior konsulter där man har en mer ingående teknisk diskussion för att få en känsla för vilken teknisk nivå man befinner sig på och potential att utvecklas vidare inom bolaget.

Intervju 3 – Uppdrag/Affär: Här träffar du någon i Qurits ledning där man har ett mer affärsmässigt perspektiv. Här diskuteras framtida uppdrag, vilka förväntningar man har, osv. Våra uppdrag ställer höga krav på att vi förstår kundens verksamhet och att våra insatser ger resultat. Hittar vi rätt här är du vår kandidat!

Din kompetensutveckling

Det är din och dina kollegors samlade kunskap och kompetens som gör Qurit attraktivt som IT-konsultbolag och lösningsleverantör! Vi ser gärna att du både vidareutvecklar dig själv och hjälper till att höja nivån inom hela företaget. Qurit avsätter varje år en utbildnings- och utrustningsbudget per anställd, där du själv kan påverka vilket fokus du vill ha eller vad just du vill fördjupa dig i. Vi har också en affärsprocess som strävar efter att matcha rätt uppdrag med rätt medarbetaren. Vi vill gärna att våra medarbetare certifierar sig inom relevanta områden. Vi tror att detta är en bra kvalitetsstämpel och att det är bra att ha ett mål att sträva mot. För att kunna erbjuda den bästa lösningen till våra kunder måste vi ha en bred kunskap om vilka tekniker och teknologier som finns tillgängliga. Du får gärna hålla dig ajour genom att deltaga i seminarier och forum. Kanske besitter du unika egna erfarenheter och kunskaper? Dela med dig av dem till dina kollegor! Detta kan ske i det dagliga arbetet, genom teknikworkshops, eller att du premieras för att du skrivit en artikel i vår kunskapsportal.

Spontanansökan

Vill du ha nya utmaningar? Tycker du att Qurit låter som rätt företag för dig? Vill du bli kontaktad för mer information om vilka vi är och vad det innebär att arbeta som konsult för Qurit? Skicka ett mail till så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Bifoga gärna även ett CV.