Hanna Åstrand har varit en Quritare i 4 år. Lär känna Hanna – vem är hon, vad gör hon på Qurit och efter jobbet? Vad är det som hon gillar mest med Qurit?

Vem är du och vad gör du på Qurit?

Jag är systemutvecklare och hjälper en kund genom att vara en del i deras utvecklingsteam. Min roll i teamet är att koda frontend. Förhoppningsvis kan jag också dela med mig lite av Quritandan till teamet.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag bor tillsammans med min man och våra två barn i ett hus på landet så det tar en hel del tid med saker som ska fixas och fritidsaktiviteter för barnen som håller på med fotboll, innebandy och badminton. En hel del tid spenderas också i vår fjällstuga eller i skidbacken vintertid. När jag får några minuter över händer det att jag bankar loss på det elektroniska trumsetet som jag köpte åt mig själv bara för att det är kul. Under sommaren har jag också ägnat mig åt att försöka lära mig balansera på en slackline.
 

Vad är det bästa med Qurit?

Att vi har våra uppdrag i Uppsala. Det i kombination med att det är ett så härligt gäng, nästan lite som en familj, samtidigt som man uppmanas att inte jobba mer än heltid gör Qurit till en mycket bra arbetsgivare. Det känns också lite lyxigt att vi jobbar så mycket med personlig utveckling.