Kicki Bellman började på Qurit i början av september. Lär känna Kicki – vem är hon, vad gör hon på Qurit och efter jobbet? Vad är det bästa med hennes jobb och Qurit?

Vem är du?

Jag är projektledare och teamledare på Qurit. I min roll ser jag till att teamets olika uppdrag planeras in så att kunderna får sina förväntade leveranser i rätt tid. Det gäller också att se till att utvecklarna i
teamet har möjlighet att fokusera så att dom inte blir för splittrade mellan olika uppdrag, för då blir arbetet ineffektivt.

Jag har jobbat som projektledare inom mjukvaruutveckling i 10 år, men innan det så jobbade jag som sjuksköterska på Akademiska och i Stockholm. Eftersom Qurits kunder finns inom e-hälsa och läkemedel så har jag med min bakgrund lätt att sätta mig in i deras ”vardag” och det är en fördel när man ska jobba tillsammans.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag tillbringar helst min lediga tid med mina två döttrar och min man. På sommaren blir det gärna en tur med båten och på vintern åker hela familjen utförsåkning i fjällen.

Vad är det bästa med ditt jobb och Qurit?

Det bästa med mitt jobb är alla spännande och samhällsnyttiga projekt som jag får bidra till här på Qurit.

Det bästa med Qurit som arbetsgivare är att all personal jobbar med sin personliga utveckling för att bli medvetna om sina styrkor och svagheter och därigenom kunna utveckla sig. Det är en stor förmån
att Qurit låter oss delta i det arbetet.