Vi söker Javautvecklare!

Arbeta på Qurit

Öppenhet, gemenskap och utan prestige – följ med på vår resa!

Qurit är ett IT-konsultbolag med inriktning mot läkemedel och e-hälsa. Vi är lokalt förankrade med kunder i Uppsala som vi har långvariga samarbeten med. Vårt erbjudande inkluderar både konsulttjänster hos kund och lösningar som vi tar fram i mindre team på vårt kontor i centrala Uppsala. Bland våra medarbetare finns systemutvecklare, arkitekter, testledare, projektledare och agila coacher.

I rollen som systemutvecklare arbetar du som arkitekt, designer och/eller programmerare i flera olika plattformar. Har du dessutom jobbat med IT kopplat till läkemedel, hälso- och sjukvård eller Life Science så är det ett stort plus i kanten. Hos oss jobbar du alltid i ett team tillsammans med andra systemutvecklare.

Arbetsuppgifter och tekniker

Vi arbetar både i stora och små projekt och både med front-end och back-end. Vi tar gemensamt ansvar i utvecklingsteamet och hjälper varandra att lyckas. Inom Java arbetar vi med ramverk och tekniker så som Hibernate, JPA, JUnit och Spring med hjälp av utvecklingsverktyg som Eclipse, Netbeans och IntelliJ samt byggverktyg som Maven och Jenkins. På klientsidan arbetar vi idag bland annat med HTML5, CSS3, JQuery, Angular och ReactJS.

Om det här är tekniker som Du vill jobba med så tror vi att du kan passa hos oss!

Våra värderingar

På Qurit jobbar vi kontinuerligt med vår kultur för att säkerställa att vi mår bra, har kul på jobbet och ger våra kunder det de förväntar sig och lite till. Tillsammans har vi tagit fram vilka värderingar som är viktigast hos oss:

  • Gemenskap
  • Prestation
  • Engagemang
  • Kompetens

Vår önskan är att Du som vill jobba hos oss också värderar detta högt!

Skicka en intresseanmälan med bifogad CV till es.ti1548019784ruq@b1548019784boj1548019784