Vi söker projektledare!

Öppenhet, gemenskap utan prestige – följ med på vår resa!

Qurit är ett IT-konsultbolag med inriktning mot läkemedel och e-hälsa. Vi är lokalt förankrade med kunder i Uppsala som vi har långvariga samarbeten med. Vårt erbjudande inkluderar både konsulttjänster hos kund och lösningar som vi tar fram i mindre team på vårt kontor i centrala Uppsala. Bland våra medarbetare finns systemutvecklare, arkitekter, testledare, projektledare och agila coacher.

I rollen som projektledare arbetar du både med kunden och med team i systemutvecklingsprocessen. Vi har genom åren framgångsrikt fått vara en av våra kunders viktigaste bollplank i IT-frågor kopplat till verksamheten inom läkemedel och e-hälsa. Som projektledare får du möjlighet att delta i hela processen från behovsanalys till utveckling av nya system. I många fall leder våra projekt även till långsiktiga åtaganden i förvaltning och vidareutveckling.

 

Arbetsuppgifter och metoder

Som projektledare ansvarar du för dialogen med kunden och tillsammans med dem och teamet identifierar du behov och omvandlar till krav som utvecklingsteamet implementerar. I utvecklingsteamen som Qurit bemannar jobbar vi agilt. Du coachar teamet att ständigt förbättra sitt arbetssätt så att ni mår bra, har roligt på jobbet och levererar bästa möjliga lösning till kunden.

Vi söker dig som med driv, passion och glimten i ögat trivs med att arbeta i en ledande roll tätt tillsammans med kunden och som med ett lyhört och entusiasmerande förhållningssätt kan leda utvecklingsteamet till att möta kundens önskemål och behov. Vi vill att du har erfarenhet av liknande roll tidigare och har du dessutom jobbat med IT kopplat till läkemedel, hälso- och sjukvård eller Life Science så är det ett stort plus i kanten.

 

Våra värderingar

På Qurit jobbar vi kontinuerligt med vår kultur för att säkerställa att vi mår bra, har kul på jobbet och ger våra kunder det de förväntar sig och lite till. Tillsammans har vi tagit fram vilka värderingar som är viktigast hos oss:

  • Gemenskap
  • Prestation
  • Engagemang
  • Kompetens

 

Vår önskan är att Du som vill jobba hos oss också värderar detta högt!

Skicka en intresseanmälan med bifogad CV till es.ti1548017349ruq@b1548017349boj1548017349